Monday, December 9, 2013

Hanging out !

 
Hello guys. Hari ni, aku takde kat rumah. Hang kat kbm bro. Haha. Kul 10 naik bas, sampai pukul5 naik bas untuk balik rumah. Aku naik bas sebab taknak susahkan parents aku. Lagipun, nak cari pengalaman kan. Berdikari tak ? Berdikari tak ? Haha. Memang kitorang semua naik bas, kecuali dua orang. Ala, kalau naik ramai ramai takpe, berani je.
 
Sampai sampai kat KB Mall tu, tak ramai lagi sebab baru bukak. So, pergi round kat SMO and Popular jap. Aku beli novel, ala alang alang ada diskaun untuk ahli SMO, belilah novel. Lepas tu, pergi City Jaya. Then, masuk bowling. Tapi tak main pun, tengok tengok je. Nak main ? Tangan aku nih tak pernah sentuh bola bowling tu. But, sometimes, teringin jugak. Hehe. Nah, some pics for the event today
 
 Having lunch kat Food Court.

 This is us. Aku ambil gambar, so takde aku.

 Dalam toilet. Haha, aku rasa macam dah wajib ambik dalam toilet time shopping.

 Ni kitorang. Iffah tolong ambik kan, that's why tak cukup sorang.

Haha. Memang sakit kaki kitorang. Lama gila kitorang jalan jalan. Tak la shopping sangat, just tengok tengok je. Tak beli pun Haha. Okaylah guys, setakat tu je lah for today. Bye, Assalamualaikum ^_~

No comments:

Post a Comment