Thursday, December 5, 2013

2014 !

 
Assalamualaikum, guys. Lama dah tak update. Tengoklah last bila. November. Actually aku pergi KL, secara tak dirancang. Tetiba je. Before ayah saudara aku balik Putrajaya, dia ajak aku and cousin kesayangan aku. Pagi tu jugak kitorang bertolak. Tahu pukul 8.00, bertolak pukul 9.30 pagi. Mana tak kelam kabut kitorang berdua packing. Main masuk je barang dalam bag.
 
Best lah jugak pergi bercuti. Release my stress. Banyak tempat, Alamanda, Mines. And first time kot masuk cinema. Janggal je. Cinema kat Alamanda. Kitorang pergi tengok cerita Ustaz Mu Tunggu Aku Datang. Best movie tu. Lawak sangat. Memang kitorang dok tergelak je dalam panggung wayang tu. Tak ramai time tu, hari Isnin. Workday, so separuh panggung yang terisi.
 
Guys. Aku mengharapkan 2014 is better than 2013. 'Dia' dah block aku :'). Block. Aku dah tak boleh nak stalk fb dia ke apa. Sedih tu sedih, but I'm happy too. Lagipun itu hak dia, fb dia. Dia nak mengajar aku tu. Supaya tak terlalu taksub dengan cinta. Hmm.Aku dah taknak cari yang lain dah lepas ni. Mr. Double A yang last kot. Susah dah aku nak jatuh cinta lepas ni. Sakit yang teramat, luka yang tidak boleh disembuh dah. Hmm. :'D

No comments:

Post a Comment