Sunday, October 13, 2013

Serik !

 
 
 
Finally, aku dah dapat response dia. Aku dah expect apa dia punya jawapan, tapi tak lah sampai macam ni sekali. Letih dah aku menangis sebab kau, tau tak ? Teringatkan kau, menangis. Anis Madihah, dah la keluarkan air mata sebab dia. Aku dah serik aku dah serik.

Dia orang ketiga yang telah membuka hati aku, tapi, dialah orang pertama yang membuatkan aku buat kerja gila. Dialah orang pertama yang buat aku sakit hati gila. But, what to do. Dia yang betul. Aku yang salah. Betul dia sebab menyampah dengan aku, benci aku. Siapa suruh aku buat kerja gila. Padan muka aku, dahtau dia tu jenis tak layan perempuan. Salah aku..

Aku dah serik. Aku serik dah bukak hati aku ni. I don't want to open my heart again. Cukuplah dia orang terakhir yang membuka hati aku sehingga aku ada talian yang sah. Aku dah tak sanggup nak dikecewakan lagi. Cukuplah hati aku yang ini terluka, menangis sebab dia. Cukuplah. Tolonglah, janganlah terbuka sekali lagi. Maafkan aku, hati sebab buat kau terluka lagi T_T :'''(

3 comments:

  1. bgus2.. bljr drpd apa yg dh berlaku.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belajar ? Memang aku akan belajar. Aku akan ingat dia !

      Delete