Monday, May 27, 2013

Lepaskan Dia !

We meet again today, blog ! Anis nak express something ni . I just let her go just now . Sayang dia ? Yup, memang Anis sayang dia . But dia lebih sayang D and D pon sayang dia ! Although kitorang rapat, dalam hati dia still ada D . Who do you think SHE is ? She is a girl okay, K !
 
Takpelah, maybe memang Anis kena lepaskan K . Tak nak jadi penghalang antara K and D . Tak nak jadi perampas bestie orang . Hati menangis tak nak lepas, but I have to.. Kalaulah korang berada dalam situasi Anis ni, mesti korang ambil tindakan yang sama, right ?
 
But, Anis ada kawan lain yang lagi sayang Anis nak lepaskan . Khalidah, Jannah, Tierah, Wawa, Am ! Tapi bukan classmate lah, yang tu sedih sikit . Kalau K tu, classmate, memang sayang gila lah nak lepaskan ! But, we're still friends, just bukan like before . Anis rasa patut jauhkan diri sikit from K tu supaya hubungan dia dengan D lagi rapat, macam dulu ! Suka sangat tengok .. Anis kena bersifat matured tau, diorang tu, kadang2 childish :D Same like me, haha !
 
Conclusion is, Anis kena ikhlaskan hati Anis to let K go . Huaaaaa ! Okay, Anis Madihah, sila relaxkan hati anda . Chill, lady !!! Kkkkk, Anis ada ramai lagi kawan, but remember me to not make bestfriend ! Remember that, Anis !!!!

2 comments:

  1. Janganla sedey.. We still friend forever... Smile always ;)

    ReplyDelete