Friday, May 31, 2013

Happy Birthday !

 
 Firstly, nak ucap bye May, hye June.. Hhaha, nak bagitau satu benda, tarikh blog ni salah la.. Hari ni dah 1st June, not 31st May, ala kesiannya kat Anis :'( Tapi, bla bla bla :D

Seems like korang dah tau apa nak dipostkan.. Yup, happy birthday :D.. Happy birthday to me, happy biirthday to me, happy birthday, happy birthday, happy birthday to me.. Hehe, excited, lama dah tunggu First June ni, nak tengok siapa yang ingat birthday Anis..

Thanks to siapa yang wish.. First, Jannah, of course thanks to you :D.. Thanks jugak kepada Mariam, Choki, Rafi, Qistina, Huda dan lain lain.. Maybe kalau tak ada nama korang kat sini tu, maksudnya, dah post before korang wish.. Luqman satu lagi, baru je wish.. Thanks bro.. I've appreciate them who wish me :D

Kkkk, setakat ni jelah, nak sambung tengok Karate Kid! Da, Assalamualaikum :D
 

3 comments:

  1. .......... nama aq x de pulak.,....

    ReplyDelete
  2. Ak terpost Choki & Asyraf.. Lek, bagi ak update..

    ReplyDelete