Thursday, August 29, 2013

Raya kat Kopu, Maktab tercinta !

Hoho, lama tak post. Hari Ahad yang lepas, maktab Anis buat sambutan raya tau. Nak post gambar sebenarnya. Jap eh. Nak upload jap.

Kami ro0mate ^_~

Dengan Alyaa Husna, my classmate 

Dia sepupu saya, Nurain Fatini

With Form 4A

Kami rapat tau. Sayang diorang. Muahh :*

Ustaz tasmik :)

President SRC, Amir Redza

Dengan homeroom tercinta, Al Khindi 02

Aiman Idil, kami kawan je.

Teka. Diorang siapa ? Hhaha, geng twitter !

 Tak nak masukkan sebenarnya gambar ni, takut dia baca. Tapi maybe dia tak baca kot. Mana dia tahu link blog Anis. Anis minat dia. Form 5. Kalau siapa baca blog ni, tahulah nanti. Hhaha.

Ada banyak lagi gambar, tapi takkan nak masukkan semua kan ? Penuhla nanti satu blog. Tengok2lah gambar tu, Anis off dulu :) Assalamualaikum, see you later, readers ^_~

4 comments:

  1. blh dah hebohkan blog nie... hahahha

    ReplyDelete
  2. brani gle madi.. ce klu dye bkak.. hah.. x ke mampus

    ReplyDelete
  3. sokong 100% peratus...... Aq bgtaw die la nanti....

    ReplyDelete